Bevezetés

Kemény fémek felrakása / hegesztéssel / az alkatrész felületére,ez egy modern technológia amely fokozza / meghoszabítja / az alkatrészek élettartamát,amelyeknél az üzemelés folytán elhásználódik az alkatrész felületének tulajdonsága.Jelenlegi időben sok cégnél az anyagi és a versenyzeti szempontból olyan feltételek alakulnak amelyek a szóban lévő technológiák kihasználásahoz vezet,ami nem utolsó sorban a termelési költségek megtakarításahoz is hozzárájul.

A REWELDA cég ténykedését a piacon arra összpontosítja hogy kemény fémek felrakása / hegesztéssel /kihasználása jobban ismert legyen töbféle gazdasági ágazatokban /gépipar,bányaipar,nehézipar,mezőgazdaság stb./

A piac áttekintésa és a Rewelda cég lehetőségét figyelembe véve az első fázisban a kemény fémek felrakása két /féle / típusú alkatrészeken alkalmazza : 1. kettős kiterjedésű / kétdimenziós / alkatrészek - méretek cca 800x1400 mm 2. hármas kiterjedésű / háromdimenziós / alkatrészek - kb.300 kg súlyig.

Technikai támogatás és a kemény fémek felrakásához használt hegesztő anyagok a Böhler Special Welding gyártási csoport együt működéséből származnak.

Bízunk abban hogy ajánlatunk kihívja az önök érdeklődését és a jövőben önök is az elégedet üzleti űgyfeleink közé tartoznak.